Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Beton decorativ
15 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Combinind duritatea betonului cu materiale de calitate si experienta unei echipe de profesionisti, privirea va fi fascinata de efectele deosebite ale pavajelor amprentate similare invechirii pietrelor, culorilor acestora, nervurilor si crapaturilor asimetrice naturale.

tilizind matritele Skins, se pot realiza suprafete largi sau trepte din beton amprentat, fara rosturi, cu un efect surprizantor, autentic, de blocuri masive de piatra naturala.

Prin tehnologia Betonului Amprentat se obtine un pavaj a carui suprafata este rezistenta in timp, si, spre deosebire de alte sisteme traditionale(pavele din beton, piatra, pietris), nu se taseaza, nu se dizloca, nu se pateaza. In plus, cu peste 100 de texturi si 20 de culori standard, aceasta tehnologie ofera posibilitati nelimitate de design.

Pavajele din Beton Amprentat se preteaza a fi instalate atat pe arii largi, precum piete, parcari, statii de benzina, drumuri de acces, cat si in spatii inguste, precum alei, trotuare, promenade, piscine, iar flexibilitatea designului le recomanda parcurilor de distractie, centrelor comerciale sau zonelor rezidentiale.
Din Gura in Gura